КОЛЕДА Е! САЙТЪТ IDEAIST.EU ВИ ПОЗДРАВЯВА!

Коледа е
Време за четене: 2 минути

Нeка чудото на Рождество да ви накара да се огледате около себе си и да откриете онези, които с дързостта и оригиналността на идеите си, искат да променят България и света. Те не са шумни и няма да ги видите на Улицата, но носят в себе си химията на привличането, която е най-съществената част от лидерството и е проявление на човешката солидарност. Огледайте се за порива на тези, които са се устремили първо да дадат, а после чакат да получат.

Не съществува вълшебен извор, от който да отпием успех. Единственият еквивалент е в знанията и в уменията да сме креативни, да се научим да общуваме помежду си и да обединяваме усилията си. За мен зрънцето на всяка промяна е в отделния човек и във вярата му, че може да направлява себе си. Тази нагласа създава хора с идеи и със смислени каузи. Затова няма по-лош ефект от този – да не забелязваме креативните и да не ги поощряваме. Ако работите с хора и те очакват от вас да ги похвалите, правете го по-често, а не само предколедно. И не забравяйте да ги питате какво искат, за да постигнат удовлетворението, от което имат нужда. Работете с тях и им предайте вашия ентусиазъм, за да постигнете заедно корпоративните или обществени цели. Накарайте ги да повярват в искреността на вашите намерения и тогава те ще ви поверят знанията, уменията и сърцето си.

Коледа е! Нека да е весела и щастлива, а 2022-а година – здрава и успешна за вас, за семействата ви и за народа ни, мирна за целия свят!

error: Свържете се с автора за разрешение!!