ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Коледа
Време за четене: 2 минути

Днес светът е силно глобализиран и пораждането на проблеми е резултат на много взаимодействия и връзки. Задача на националните правителства е да приземят тези проблеми върху спецификата на реалните условия. Прагматизмът трябва да е водещ в политиките, а не популизмът. От огромно значение е комуникацията с обществото. Но както казва Иван Гешов – политик и държавник от преди установяването на комунистическата власт през 1944 година:”…никое правителство в една парламентарна страна не може да се бори против общественото мнение”, но да не забравяме и казаното от Михаил Ив. Маджаров – негов съвременник, политик, министър и дипломат, който го репликира в едно от писмата помежду им, че ”…общественото мнение никога не е достатъчно осветлено…”

Не позволявайте партии и хора с провалени или застрашени политически авторитети да подценяват вашата интелигентност. Мислете, защото много са тези, които искат да подменят вашите възприятия! И не забравяйте – днес експертното е политическо и политическото, което не е експертно, вече не е политическо. Знам, че моите читатели са мислещи хора и се надявам да са ме разбрали..

Сайтът www.ideaist.eu ви поздравява и пожелава на всички духът на Коледа да е във всеки дом и във всяко семейство! Мир и благоденствие! Слава на храбрия украински народ! Щастливо посрещане на новата 2023-та година!

error: Свържете се с автора за разрешение!!